Víkendové menu

Polévka                                                                                                            

Boršč se šlehačkou1,7                                                                                                                45 Kč                    

Speciality

200g    Domácí cheeseburger (angus), steakové hranolky, BBQ dipp1,7                       200 Kč

200g    Grilovaná panenka (sous-vide), pepřový přeliv, bramborový twist7                   200 Kč

200g    Pomalu tažený hovězí pupek (angus), domácí bramborová kaše7                         180 Kč

¼ Pečené kachny, variace knedlíků, mix zelí1,3                                                        160 Kč

Hotová jídla

200g    Smažený kuřecí řízek, domácí bramborový salát1,3,7                                             180 Kč

200g    Svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč1,3,7,9                       180 Kč

150g    Zeleninový salát s rukou, grilovaný kozí sýr s medem7                                  180 Kč

300g    Zapečené fleky s uzeným masem, okurkový salát1,3,7                                   100 Kč

300g    Bramborové nočky se zelím a uzeným masem1,3                                          100 Kč

Dezert

Domácí koláč1,3,7                                                                                                                    45 Kč

Francouzské speciality

Předkrm

100g    Foie gras na portském víně, bagetka1,3                                                       170 Kč

Polévka

             Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem1,3,7                                        45 Kč

Hlavní chod

Râble de lièvre à la Piron
200g    Zaječí stehno podle Pirona, žemlové noky1,3,7                                              260 Kč

Coq au vin à la quercynoise
200g    Kohout na víně na způsob z Quercy, bramborové resty1                                200 Kč

Boeuf bourguignon
200g    Hovězí na burgundský způsob, bramborové placky1,3,7                                        200 Kč